My3D | Lampa s fotografijom za godišnjicu braka

30.00 

Personalizirane i jedinstvene (unikatne) Akrilne lampe s 3d Efektom.

Kako bi dodatno personalizirali ovaj poklon – unesite svoj tekst i datum / imena koje želite da graviramo

Ima 7 izmjenjivih boja svjetala , koja odabirete na samom postolju lampe, a postoji i opcija izmjeničnog svjetla u svim nijansama. S daljinskim upravljačem upravljate i do 16 Boja i nijansi.

SKU: My3D-188 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Vaš Jedinstveni Svjetlosni Ugođaj

by Jet Fox Desing

Pronađite savršeni personalizirani dar za svaku priliku i iznenadite svoje najmilije nečim jedinstvenim i posebnim

Unikatni poklon-2
unikatni poklon 3
Unikatni poklon-1
lampa okvir s fotografijom

Akrilne Personalizirane Lampe sa Fotografijom i Tekstom

Obogatite svoj prostor personaliziranom lampom koja donosi savršeni spoj dizajna i funkcionalnosti. Naše akrilne lampe s fotografijom i tekstom pružaju jedinstvenu priliku da unesete osobni pečat u vaš dom. Bilo da želite osvijetliti dječju sobu, dnevni boravak ili pokloniti nešto zaista posebno, ove lampe su idealan izbor za svaku priliku.

lampa nogometna lopta s imenom

Čarobno Svjetlo s Personaliziranim Dodirom

Naša personalizirana akrilna lampa dolazi s mogućnošću dodavanja fotografije i posebnog teksta. S inovativnim 3D efektom, svjetlo stvara iluziju koja privlači pažnju, unoseći magiju u svaki kutak vašeg doma. Neka vaša fotografija i poruka zasjaju u novom svjetlu i postanu nezaboravan detalj u vašem životnom prostoru.

Savršen Poklon za Svaku Prigodu

Bilo da tražite idealan poklon za rođendan, godišnjicu ili neku posebnu prigodu, naše akrilne lampe s personaliziranim elementima garantiraju osmijeh. Svaka lampa je jedinstvena jer nosi vašu poruku i fotografiju, stvarajući poseban trenutak koji traje vječno.

Obiteljska fotografija na akrilnoj lampi

Zanimljiva Dekoracija s Praktičnom Namjenom

Osim što pružaju nježno i umirujuće svjetlo, ove lampe su savršena dekoracija za svaki prostor. S 3 načina mijenjanja boja i opcijama prilagodbe svjetline, lampa će se savršeno uklopiti u vaš interijer. Postavite ju u spavaću sobu, dnevni boravak ili čak u dječju sobu, i uživajte u jedinstvenom svjetlosnom efektu koji će oduševiti sve prisutne.

Izaberite personaliziranu akrilnu lampu i pretvorite običnu svjetiljku u umjetničko djelo koje svijetli uspomenama i emocijama.

unikatni poklon 8

Kako naručiti u 3 jednostavna koraka

Naručivanje u našem web shopu je brzo i jednostavno! Uz samo tri koraka, možete kreirati savršen personalizirani poklon za vaše najdraže. Bilo da se radi o rođendanu, obljetnici ili posebnom trenutku, naš proces je osmišljen tako da vam pruži nezaboravno iskustvo odabira i kreiranja unikatnih proizvoda. U samo nekoliko minuta, vaša jedinstvena kreacija bit će spremna za izradu i isporuku.

Odaberi proizvod

Pretražite našu ponudu unikatnih i personaliziranih poklona.

Personaliziraj

Dodajte osobne detalje, poput imena, poruke ili datuma.

Potvrdite narudžbu

Dovršite narudžbu unosom podataka za dostavu i plaćanje.

Tehnički opis proizvoda:

  • Dimenzije zavise od vrste personalizacije, Vašeg teksta, motiva i vrsti postolja koje izaberete. Kod lampi u okviru dimenzije su 17×23 cm, dok kod ostalih postolja lampe su obićno visine oko 20 cm
  • Napomena: daljinski upravljač dostupan kod Lux postolja , drvenog postolja i okvira.  U slučaju da klijent ne odabere vrstu postolja, bit će isporućena lampa sa Lux postoljem. Također nemojte unostiti Emotikone, jer neke emotikone sustav ne može vizualizirati. Unesite tekst i brojke. Pripazite na pravopis i željeni tekst, jer pogreške u pisanju neće biti ispravljene. Hvala
"Tražio sam nešto unikatno za godišnjicu i našao savršeni poklon ovdje! Partnerica je bila oduševljena, a ja impresioniran koliko je sve bilo jednostavno. Hvala vam!"
Marko S.
Osijek
"Prezadovoljna sam! Poklon je bio upravo onakav kakav sam zamislila, a osobni dodir ga je učinio posebnim. Brza isporuka i izvrsna kvaliteta, definitivno ću ponovno naručiti!"
Ivana P.
Zagreb
"Naručila sam personaliziranu šolju za prijateljicu i bila je oduševljena! Proces naručivanja je bio lagan, a proizvod je stigao brzo i u savršenom stanju. Svaka preporuka!"
Ana M.
Rijeka
"Narudžba je prošla savršeno, od jednostavnog procesa do brze isporuke. Poklon je bio prekrasno personaliziran i točno onakav kakav sam željela. Oduševljena sam i sigurno ću opet naručiti!"
Marija K.
Split

Obratite na mse

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe

pete-bellis-535144-unsplash.jpg

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz naše proizvode, proces narudžbe ili želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem našeg e-mail obrasca. Rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sve vaše upite u najkraćem mogućem roku. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “My3D | Lampa s fotografijom za godišnjicu braka”