Kuhinjska Daska – Dizajniraj sam

30.00 

Dopustite da vaša kuhinja postane izraz vaše osobnosti i stila s našim personaliziranim kuhinjskim daskama. U našem web shopu otkrit ćete široku paletu kvalitetnih drvenih dasaka, svaka od njih spremna da postane vaša jedinstvena kuhinjska pomoćnica.

Izaberite svoj omiljeni tekst ili motiv, ili jednostavno dopustite mašti da se oslobodi, jer naš tim vješto će pretvoriti vaše ideje u stvarnost. Bez obzira jeste li u potrazi za savršenim poklonom za nekoga posebnog ili želite obogatiti svoj kulinarski prostor personaliziranim dodatkom, naše kuhinjske daske su idealan izbor.

Izrađene s ljubavlju i pažnjom prema detaljima, naše personalizirane daske ne samo da dodaju funkcionalnost vašoj kuhinji, već i pružaju dozu individualnosti koja čini svaki trenutak proveden u kuhinji posebnim. Otkrijte svoju jedinstvenu kuhinjsku priču s personaliziranim dodacima koji odražavaju vaš stil i osobnost.

Boje graviranog teksta i motiva zavise o same prirode daske, godovima i prirodnim nepravilnostima drveta. Tako gravura može biti tamnija ili svjetlija i ne mora odgovarati predloženom dizajnu.

Dimenzije daska zavise od odabranog modela.

Napomena: Modeli MyBoard, nisu deklalirane kao kuhinjske daske nego kao dekoracija, debljine su 8 mm izrađeni su od laminiranog drveta bukve bez premaza .  Model MyBoard je dekorativnog karaktera kao fora poklon, koji dugoročno nisu pogodni za pranje s vodom i rezanje po njima. Modeli pod oznakom Bambus, Bukva i Acacia su daske izrađene od bambusa i deklarirane su kao kuhinjske daske za posluživanje. Daske nisu pogodne za pranje u perilici suđa. Model BAMBUS 3 ima ugravirano srce na stražnjoj strani daske

SKU: Dizajniraj sam-001 Kategorije: ,

Opis

Kuhinjska Personalizirana Daska

Unesite dašak personalizacije u svoju kuhinju s našom personaliziranom kuhinjskom daskom! Ova daska nije samo praktičan dodatak vašoj kuhinji, već i prekrasan dekorativni komad koji može biti potpuno prilagođen vašem stilu. Izrađena od visokokvalitetnog drva, naša daska nudi izdržljivost i funkcionalnost, a ujedno služi kao savršen poklon za svaku priliku.

Glavne značajke:

  • Visokokvalitetni materijali: Naša kuhinjska daska izrađena je od otpornog i ekološki prihvatljivog drva, osiguravajući dugotrajnu upotrebu.
  • Višenamjenska upotreba: Idealna za rezanje povrća, mesa, kruha i posluživanje sireva i predjela.
  • Personalizacija: Učinite svoju dasku jedinstvenom dodavanjem vlastitog dizajna, teksta ili grafika.
  • Dimenzije: 30×20 cm, debiljina 8 mm

Kako Dizajnirati Vašu Personaliziranu Dasku

Kreiranje vlastite personalizirane daske je jednostavno i zabavno uz naš online alat za dizajn. Slijedite ove korake kako biste stvorili savršenu dasku po vašem ukusu:

  1. Odaberite oblik i veličinu:
    • Prvi korak u personalizaciji je odabir oblika i veličine daske koja najbolje odgovara vašim potrebama. Imamo razne oblike i dimenzije kako bismo zadovoljili sve vaše zahtjeve.
  2. Dodajte tekst:
    • Kliknite na opciju “Dodaj tekst” i unesite željeni tekst. Možete birati između različitih fontova, veličina i boja kako biste stvorili savršen izgled.
  3. Dodajte slike ili grafike:
    • Odaberite opciju “Dodaj sliku” kako biste prenijeli vlastite slike ili koristili naše predložene grafike. Možete prilagoditi veličinu i poziciju slika kako bi savršeno odgovarale vašem dizajnu.
  4. Pregledajte i uredite:
    • Prije nego što dovršite narudžbu, pregledajte svoj dizajn. Ako je potrebno, možete napraviti promjene kako biste bili sigurni da sve izgleda upravo onako kako želite.
  5. Dovršite narudžbu:
    • Kada ste zadovoljni s dizajnom, jednostavno kliknite na “Dovrši narudžbu” i vaša jedinstvena kuhinjska daska bit će spremna za izradu.

Idealan Poklon za Svaku Prigodu

Naša personalizirana kuhinjska daska je savršen poklon za vjenčanja, rođendane, useljenja ili bilo koju drugu posebnu priliku. Darujte svojim voljenima jedinstven i osoban dar koji će koristiti i cijeniti svaki dan.

Napomena

  • Održavanje: Preporučujemo ručno pranje daske kako bi se osigurala dugotrajnost i očuvanje kvalitete.
  • Vrijeme izrade: Vrijeme izrade i isporuke personalizirane daske može varirati, stoga preporučujemo pravovremeno naručivanje.