Drvene čestitke za pokloniti novac

Personalizirani poklon za svaku prigodu

Pokloniti novac nikada nije bilo elegantnije i osobnije nego s našim ručno izrađenim, personaliziranim drvenim čestitkama koje donose uspomene za cijeli život.

Unikatni poklon-2
unikatni poklon 3
kako pokloniti novac za vjenčanje

Kreativne i unikatne ideje za poklanjanje novca

unikatni pokloni 7
Unikatni pokloni 6

Pokloniti novac ne mora uvijek biti uručen u klasičnoj bijeloj omotnici s novčanicama i čestitkom. Za sve one koji žele pokloniti novac na jedinstven i kreativan način, naš web shop je pravo mjesto. Kod nas možete odabrati originalne i personalizirane drvene čestitke koje će svakoga oduševiti. Donosimo vam pet ideja za poklanjanje novca na poseban način, uz savjete za last-minute poklone koje će vaši bližnji pamtiti zauvijek.

Učinite svaki poklon posebnim s drvenim čestitkama

Zašto su personalizirane drvene čestitke savršen poklon?

Brzi DIY pokloni s drvenim čestitkama

Personalizirane drvene čestitke za Pokloniti novac unose eleganciju i jedinstvenost u svaku prigodu. Bilo da je riječ o vjenčanju, krštenju, rođenju djeteta, diplomi ili rođendanu, ove čestitke nisu samo omot za novac – one su uspomena.

Elegancija u poklanjanju novca

Poklanjanje novca često može djelovati bezlično, no uz drvenu čestitku to postaje elegantno i osobno iskustvo. Svaka čestitka može biti ukrašena imenom osobe kojoj darujete, posebnim tekstom ili čak fotografijom, što vaš dar čini jedinstvenim.

"Prekrasno izrađena čestitka za našu kumčad! Svi su bili oduševljeni personalizacijom."
Ana
Osijek
"Savršen način za poklanjanje novca! Izgledalo je tako posebno na dan vjenčanja."
Ivan
Zagreb
"Narudžba je stigla brzo, a kvaliteta je nevjerojatna. Topla preporuka!"
Martina
Rijeka
"Naša rodbina iz inozemstva bila je oduševljena ovim unikatnim poklonom."
Luka
Split

Personalizirane čestitke za vjenčanja

Uspomena koja traje

Vjenčanje je jedan od najposebnijih trenutaka u životu, a personalizirane drvene čestitke za pokloniti novac dodaju dašak elegancije svakom daru. S imenom mladenaca i posebnim tekstom, vaša čestitka postaje uspomena koja će ih uvijek podsjećati na njihov poseban dan.

Nezaboravan dojam na vjenčanjima

Mladenka i mladoženja zasigurno će cijeniti trud koji ste uložili u personaliziranje poklona. Naša drvena čestitka za pokloniti novac nije samo obična kuverta – ona je pažljivo izrađena uspomena koja će biti poseban dio njihova sjećanja na taj dan. Svaka čestitka može se prilagoditi s imenima mladenaca, datumom vjenčanja, pa čak i s fotografijom, stvarajući tako jedinstven podsjetnik na njihov veliki trenutak. Svaki put kada je pogledaju, bit će im drago što su imali tako pažljivog darivatelja.

Čestitke za vjenčanje

Pogledja cijelu ponudu

Personalizirani Nakit:

Savršen Detalj s Osobnom Porukom

Unikatni Nakit koji Priča Vašu Priču

 

Osobne poruke na čestitkama za diplomu trebaju odražavati postignuća i trud diplomanta. Napišite poruku koja slavi njihov uspjeh, izražava ponos i pruža podršku za buduće izazove. Kao majka, vaša poruka može dodati posebnu toplinu i ljubav, pokazujući koliko ste ponosni na njihov trud i postignuća. Ova poruka ne samo da će dodati emocionalnu dubinu čestitki, već će i učiniti trenutak nezaboravnim za diplomanta.

Drvene čestitke za diplome

Diploma je simbol uspjeha, a čestitke s personaliziranim porukama i imenom slavljenika savršen su način za obilježavanje tog trenutka. Drvena čestitka nije samo mjesto za pokloniti novac, već i suvenir koji ostaje kao podsjetnik na postignuća. U ovom posebnom trenutku, čestitka može sadržavati frazu „ljubav uokvirena u krugu“, koja dodaje duboku emocionalnu vrijednost i simbolizira podršku i ponos koje osjećate prema diplomantu.

Elegantan i nezaboravan dar

Dodavanje motivacijskog citata ili osobne poruke na vašu čestitku za vjenčanje čini dar ne samo ljepšim, već i emotivnijim. Citat može odražavati ljubav, sreću ili inspiraciju koju želite podijeliti s mladenkom i mladoženjom. Osim što dodaje osobni dodir, citat može služiti kao izvor inspiracije i poticaja za novi životni put koji par započinje zajedno. Odabrani citat ili poruka će im biti draga uspomena koja će trajati dugo nakon što proslava završi, a vaša pažnja i trud bit će cijenjeni.

Nešto drugačije

Personalizirane čestitke za rođendane

Unikatni dar koji Priča Vašu Priču

Za one posebne rođendanske trenutke, personalizirane drvene čestitke za pokloniti novac odličan su poklon. Sa željenim tekstom i fotografijom slavljenika, ove čestitke su više od običnog poklona – one su uspomena koju će osoba čuvati zauvijek

Posebna uspomena za slavljenika

Uz mogućnost dodavanja fotografije slavljenika ili posebne poruke, vaš rođendanski dar postaje nešto što će primatelj pamtiti godinama.

Kako su drvene čestitke osvojile srce mladenaca

Jedan od naših kupaca podijelio je divnu priču o tome kako su personalizirane drvene čestitke postale vrhunac njihova vjenčanja. „Tijekom vjenčanja, gosti su nam darivali novac, tj pokloniti novac, ali naš poklon od Jet Fox Designa bio je poseban. Drvena čestitka sa našim imenima, datumom vjenčanja i slikom s našeg zaruka postala je centar pažnje. Toliko je bila lijepa da smo je izložili u našem dnevnom boravku i sada nam je to predivna uspomena na naš poseban dan.“

Najprodavaniji Proizvodi

Zašto odabrati personaliziranu čestitku za novac

Oduševite svoje voljene na način kako pokloniti novac koji će ostaviti snažan dojam i zauvijek ostati u njihovim srcima.

unikatni poklon 8

Kako naručiti u 3 jednostavna koraka

Naručivanje u našem web shopu je brzo i jednostavno! Uz samo tri koraka, možete kreirati savršen personalizirani poklon, čestitku za pokloniti novac za vaše najdraže. Bilo da se radi o rođendanu, obljetnici ili posebnom trenutku, naš proces je osmišljen tako da vam pruži nezaboravno iskustvo odabira i kreiranja unikatnih proizvoda. U samo nekoliko minuta, vaša jedinstvena kreacija bit će spremna za izradu i isporuku.

Odaberi proizvod

Pretražite našu ponudu unikatnih i personaliziranih poklona.

Personaliziraj

Dodajte osobne detalje, poput imena, poruke ili datuma.

Potvrdite narudžbu

Dovršite narudžbu unosom podataka za dostavu i plaćanje.

Dizajneri i tehničari s preko 20 godina iskustva

"Za mene je personalizacija poklona prilika da svakoj osobi unesemo nešto jedinstveno i neponovljivo u svakodnevni život. Svaki detalj može prenijeti priču, emociju i uspomenu koju darovatelj želi izraziti."
Marta S.
Dizajner
"Rad na personaliziranim poklonima znači raditi na malim umjetničkim djelima. Nakit, dekoracije ili lampe postaju još posebniji kada nose ime ili fotografiju osobe koja će ih primiti."
Maja P.
Dizajner
"Volim stvarati proizvode koji će nekome izmamiti osmijeh. Personalizacija dodaje notu intimnosti i pretvara obične predmete u nešto zaista neprocjenjivo."
Olivia M.
Dizajner & Tehničar
"Osobno vjerujem da je svaki personalizirani poklon prilika da nekome pokažete koliko vam je važan. Svaki naš dizajn nosi pažljivo osmišljen koncept koji ga čini posebnim za svakoga tko ga primi."
Jan K.
Dizajner & Tehničar

Obratite nam se

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe

pete-bellis-535144-unsplash.jpg

Naša Misija

Naš tim talentiranih dizajnera posvećen je stvaranju jedinstvenih i personaliziranih poklona koji ostavljaju trajan dojam. S velikom pažnjom prema detaljima i željom da svaki proizvod bude poseban, radimo s vama kako bismo osigurali da vaš poklon prenese pravu poruku. Bilo da se radi o personalizaciji imena, posebnih datuma ili originalnih dizajna, naši dizajneri unose kreativnost i ljubav u svaki komad koji izrađuju.
Vedran R.
CEO & Dizajner

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz naše proizvode, proces narudžbe ili želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem našeg e-mail obrasca. Rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sve vaše upite u najkraćem mogućem roku. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu!

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart