Unikatni personalizirani okviri uspomena

Što pokloniti bebi za rođenje?- Okvir uspomena

U našoj ponudi na Jet Fox Design web shopu, izdvajamo personalizirane okvire uspomena. Ovi okviri čuvaju najdragocjenije trenutke vašeg djeteta i unikatno su dizajnirani kako bi postali savršen uspomenar za cijeli život.

okvir uspomena za čuvanje bebinih narukvica iz rodilišta prvog zuba, prve dude, prvog pramena kose pupčane vrpce

Okviri uspomena: Što ih čini posebnima?

Naši personalizirani okviri uspomena prilagođeni su željama kupaca, s imenima, tekstovima, motivima i fotografijama koji čine svaki okvir jedinstvenim. Okvir dolazi u dimenzijama 25×25 cm i sadrži pretince za čuvanje najvažnijih bebinim prvih stvari.

Individualni dizajn za svaku obitelj

Okviri uspomena sadrže Pretince za bebine najdragocjenije trenutke

Unikatni proizvod

Svaki okvir uspomena može sadržavati bebinu prvu fotografiju, prvi zubić, pramen kose, prvu dudicu, te narukvice iz rodilišta. Ovi pretinci čuvaju uspomene na bebinu prvu godinu života, pretvarajući ih u trajnu uspomenu.

Izdržljiv i Vječan Poklon

Možete birati koji pretinci želite, a ako neki predmet nemate, poput pupčane vrpce, okvir može biti prilagođen prema vašim željama. Umjesto fotografije, moguće je dodati motiv po vašoj želji, poput mede, žirafe ili balerine.

Okviri uspomena- Kako odabrati savršen?

Okviri uspomena omogućuju da svaki detalj bude personaliziran. Od imena djeteta do podataka o rođenju – vrijeme, datum, težina i duljina djeteta – sve to možete uključiti u svoj okvir.

kako čuvati uspomene

Dodajte poseban stih ili citat

Personalizirani okvir može sadržavati i citat ili posvetu, čime ćete dodatno obogatiti uspomene. Evo nekoliko primjera posveta koje možete dodati:

 

kako čuvati uspomene

20 prigodnih citata za okvire uspomena

“S ljubavlju prema našem malom čudu.”
“Svaka sekunda s tobom je blagoslov.”
“Zauvijek ćemo čuvati ove prve uspomene.”
“Tvoje prvo, naše najdragocjenije.”
“Najdraži trenuci zauvijek u našim srcima a i tvoje majke.”
“Ti si naše svjetlo, naše srce.”
“Prvi osmijeh, prva ljubav.”
“Svijet je ljepši otkad si s nama.”
S tobom svaki dan donosi radost.
“Rođen(a) da donosiš ljubav i osmijeh.”
“Ovo su samo prvi koraci u našoj priči.”
“Zauvijek ćemo pamtiti te prve trenutke.”
“Naša prva godina s tobom – nezaboravna.”
“S tobom je svaki trenutak poseban.”
Prve uspomene, prve ljubavi.
“Najljepši trenuci tvog djetinjstva.”
“Ti si naš mali svijet pun ljubavi.”
“Svaki tvoj trenutak vrijedan je vječnosti.”
“Tvoje malo srce čini svijet boljim.”
“Tvoje prvo poglavlje, naše najdraže.”

Personalizirani okvir uspomena kao savršen poklon

Okviri uspomena idealni su kao poklon za krštenje, rođenje djeteta ili prvi rođendan. Personalizacija čini svaki okvir posebnim, a mogućnost dodavanja drvene kutije s posvetom daje dodatni luksuz.

Naručite svoj personalizirani okvir uspomena danas!

Stvorite trajne uspomene uz naše unikatne okvire uspomena

Naručite svoj okvir uspomena i sačuvajte najljepše trenutke iz prve godine života vašeg djeteta. Poklonite sebi i voljenima nezaboravne uspomene uz personalizirani dizajn po vašim željama.

 

"Prekrasan proizvod! Okvir uspomena je točno onakav kakav smo željeli. Svaki detalj je personaliziran prema našim željama, a kvaliteta je izvrsna."
Ana M.
Trogir
"Ovaj okvir uspomena zauvijek će čuvati prve stvari mog djeteta. Osjećam da smo dobili nešto stvarno posebno i unikatno."
Katarina P.
Ogulin
"Kupila sam okvir uspomena kao poklon za prijateljicu i ona je bila oduševljena. Svi su plakali kad ga je otvorila!"
Maja L.
Osijek
"Ne samo da je okvir prekrasan, već je i mogućnost personalizacije nevjerojatna. Čuvat ćemo ga zauvijek."
Ivan D.
Split

Kako naručiti u 3 jednostavna koraka

Naručivanje u našem web shopu je brzo i jednostavno! Uz samo tri koraka, možete kreirati savršen personalizirani poklon za vaše najdraže. Bilo da se radi o rođendanu, obljetnici ili posebnom trenutku, naš proces je osmišljen tako da vam pruži nezaboravno iskustvo odabira i kreiranja unikatnih proizvoda. U samo nekoliko minuta, vaša jedinstvena kreacija bit će spremna za izradu i isporuku.

Odaberi proizvod

Pretražite našu ponudu unikatnih i personaliziranih poklona.

Personaliziraj

Dodajte osobne detalje, poput imena, poruke ili datuma.

Potvrdite narudžbu

Dovršite narudžbu unosom podataka za dostavu i plaćanje.

Dizajneri i tehničari s preko 20 godina iskustva

"Za mene je personalizacija poklona prilika da svakoj osobi unesemo nešto jedinstveno i neponovljivo u svakodnevni život. Svaki detalj može prenijeti priču, emociju i uspomenu koju darovatelj želi izraziti."
Marta S.
Dizajner
"Rad na personaliziranim poklonima znači raditi na malim umjetničkim djelima. Nakit, dekoracije ili lampe postaju još posebniji kada nose ime ili fotografiju osobe koja će ih primiti."
Maja P.
Dizajner
"Volim stvarati proizvode koji će nekome izmamiti osmijeh. Personalizacija dodaje notu intimnosti i pretvara obične predmete u nešto zaista neprocjenjivo."
Olivia M.
Dizajner & Tehničar
"Osobno vjerujem da je svaki personalizirani poklon prilika da nekome pokažete koliko vam je važan. Svaki naš dizajn nosi pažljivo osmišljen koncept koji ga čini posebnim za svakoga tko ga primi."
Jan K.
Dizajner & Tehničar

Obratite nam se

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe

Naša Misija

Naš tim talentiranih dizajnera posvećen je stvaranju jedinstvenih i personaliziranih poklona koji ostavljaju trajan dojam. S velikom pažnjom prema detaljima i željom da svaki proizvod bude poseban, radimo s vama kako bismo osigurali da vaš poklon prenese pravu poruku. Bilo da se radi o personalizaciji imena, posebnih datuma ili originalnih dizajna, naši dizajneri unose kreativnost i ljubav u svaki komad koji izrađuju.
Vedran R.
CEO & Dizajner

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz naše proizvode, proces narudžbe ili želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem našeg e-mail obrasca. Rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sve vaše upite u najkraćem mogućem roku. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu!

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart