dakse za posluživanje s vašeim tekstokm

Kuhinjske daske kao savršen personalizirani poklon

Personalizirane daske za svakodnevnu upotrebu

Tražite savršen poklon koji kombinira funkcionalnost i osobnu notu? Personalizirane kuhinjske daske iz Jet Fox Designa pravo su rješenje!

kuhinjske daske s imenoom

Unikatne kuhinjske daske za svaki dom

U potrazi ste za poklonom koji je i funkcionalan i estetski privlačan? Na pravom ste mjestu! Kuhinjske daske iz Jet Fox Designa su savršeno rješenje – personalizirane su, izrađene s ljubavlju i prilagođene vašim potrebama. Bez obzira tražite li dasku za rezanje, posluživanje ili dekoraciju, mi imamo nešto posebno za svakoga. Fali ti daska? Našim unikatnim dizajnom sigurno nećete pogriješiti!

Personalizirane kuhinjske daske s obiteljskim motivima

Dedina daska – za ljubitelje tradicije

Kuhinjske daske s posvetom za posebne trenutke

Ništa ne govori „obiteljska kuhinja“ kao personalizirana daska koja podsjeća na djetinjstvo i miris domaćih jela. Dedina daska je idealan poklon za sve one koji uživaju u tradiciji. Personalizirajte ju s imenom, porukom ili omiljenim citatom, i neka svaka priprema hrane bude emotivno putovanje u prošlost.

Daska za rezanje kad dođu prijatelji

Okupljanje s prijateljima zahtijeva poseban set za posluživanje. Naša daska za rezanje može se koristiti i kao prezentacijski pladanj za sireve, salame ili grickalice. S personaliziranim dizajnom, vaša kuhinja će biti centar pažnje, a vaši prijatelji će ostati oduševljeni. Fali ti daska? Osigurajte najbolji dojam uz Jet Fox Design.

Daska za kuharicu – jer svaka kuharica zaslužuje posebno mjesto

Za sve strastvene kuharice i kuhare, naša personalizirana kuhinjska daska je pravi izbor. Napravite poseban poklon s imenom ili personaliziranom porukom kako bi svaka priprema obroka bila još ljepša. Ova daska ne samo da će služiti svrsi, već će biti i prekrasan dekorativni element u kuhinji.

Kuhinjske daske s motivima iz prirode

Daska za lovca – idealan poklon za ljubitelje prirode

Unikatne daske za strastvene lovce

Lovci obožavaju praktične poklone, a personalizirana daska s gravurom koja odgovara njihovom načinu života savršen je izbor. Naša kuhinjska daska za lovca može biti ukrašena motivima vezanim za lov, uz dodatak njihovog imena i posebne poruke. Fali ti daska? S nama ne!

Daska za ribolovca – personalizirani poklon za ribolovce

Za sve ljubitelje ribolova, personalizirana kuhinjska daska s motivima ribe i prirode bit će izvrstan poklon. Osim što će biti praktična u kuhinji, dodat će poseban dojam svakom ribljem specijalitetu koji pripreme. Učinite poklon još posebnijim graviranjem datuma ili citata koji najbolje opisuje strast prema ribolovu.

Daska za vjenčanje – unikatni poklon za mladence

Tražite originalan poklon za vjenčanje? Naša personalizirana daska za vjenčanje savršen je način da mladencima pružite uspomenu koja će trajati godinama. Od gravure s njihovim imenima, do datuma vjenčanja i posebne poruke – ovo je poklon koji će sigurno osvojiti srca. Fali ti daska? Pružite jedinstven poklon koji neće biti zaboravljen.

Kako naručiti u 3 jednostavna koraka

Naručivanje u našem web shopu je brzo i jednostavno! Uz samo tri koraka, možete kreirati savršen personalizirani poklon za vaše najdraže. Bilo da se radi o rođendanu, obljetnici ili posebnom trenutku, naš proces je osmišljen tako da vam pruži nezaboravno iskustvo odabira i kreiranja unikatnih proizvoda. U samo nekoliko minuta, vaša jedinstvena kreacija bit će spremna za izradu i isporuku.

Odaberi proizvod

Pretražite našu ponudu unikatnih i personaliziranih poklona.

Personaliziraj

Dodajte osobne detalje, poput imena, poruke ili datuma.

Potvrdite narudžbu

Dovršite narudžbu unosom podataka za dostavu i plaćanje.

Obratite na mse

Ljubazna i simpatična Ana odgovorit će Vam na sva Vaša pitanja. S Anom možete dogovoriti detalje Vaše narudžbe, posebne želje.
Pomoću Facebook messenger-a Ana uživo komunicira s Vama i dovršava Vaše narudžbe

Naši dizajneri

Na Jet Fox Design webshopu možete pronaći široku ponudu personaliziranih kuhinjskih dasaka. Svaka daska može biti izrađena prema vašim specifičnim željama – od imena i datuma, do posebnih poruka i motiva.
Vedran R.
Dizajner

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz naše proizvode, proces narudžbe ili želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem našeg e-mail obrasca. Rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sve vaše upite u najkraćem mogućem roku. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu!

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart